FAQ

Hvordan kan jeg få hjælp hvis noget driller?

Vi har desværre ikke mulighed for at yde telefonisk hjælp på tekniske udfordringer, men du er velkommen til at sende en e-mail til support@juhlsen.com, så vil vi bestræbe os på at hjælpe dig alle hverdage inden for 24 timer. Ring til LO Plus kundeservice ved generelle spørgsmål på 70 10 20 60 (åben i hverdage fra 9-16).

Hvorfor virker tilmeldingssiden og julekalenderen ikke på min PC eller telefon?

Både julekalenderen og tilmeldingssiden er testet i nyere browsere og på både Android, iPhone og iPad mobile enheder. Vi kan ikke garantere, at netop den enhed og indstilling du benytter kan vise siderne fejlfrit. Prøv evt. på en anden enhed hvis du har mulighed for det.

Kan man godt være med, selvom jeg ikke er medlem af et fagforbund, som er tilknyttet LO Plus?

Julekalenderen er for medlemmer af de 13 forbund tilknyttet LO Plus og ansatte i de 13 forbund.

Hvordan tilmelder jeg mig julekalenderen?

Udfyld alle felter i tilmeldingsformularen.

Hvordan ved jeg om jeg er tilmeldt?

Efter du har tilmeldt dig får du en bekræftelse på e-mail. Du vil ligeledes modtage en daglig e-mail fra den 1. til den 24. december med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor, samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger

Hver låge indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Det er kun muligt at svare en gang på spørgsmålet. Der trækkes automatisk lod hver dag kl. 00.00 og vinderne får direkte besked, og offentliggøres samtidig under ”vindere” her i julekalenderen.

Er det muligt at vinde mere end en gang?

Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltagere der har åbnet dagens låge hver dag. Tidligere vindere bliver ikke sorteret fra.

Oplever du at svaret allerede er udfyldt?

Man kan kun svare 1 gang og deltage 1 gang pr. dag pr. e-mail.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder jeg har optjent?

Du får ikke en oversigt over dit samlede antal lodder, men du får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang du har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkers der lod og hvor mange vindere er der hver dag?

Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå hvor mange præmier, der er sat på højkant. Hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle lodder. Jo flere lodder du har optjent, des større chance er der for at netop et af dine lodder udtrækkes af puljen den 24. december når vi trækker lod om et rejsegavekort fra FolkeFerie.dk på 20.000 kr.

Hvorfor skal jeg indtaste min e-mailadresse hver eneste gang jeg besøger julekalenderen for at åbne dagens låge?

For at vide hvem du er, har julekalendersiden brug for din e-mailadresse. Så kan vi give dig besked hvis du er en af de heldige vindere og vi kan registrere hvor mange lodder du har optjent når hovedpræmien skal udtrækkes.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt hvilken e-mail jeg har brugt da jeg tilmeldte mig?

Fra den 1. til den 24. december modtager du en daglig e-mail på den e-mailadresse du har benyttet ved din tilmelding. Ved at klikke på linket behøver du ikke at opgive din e-mail for at åbne dagens låge.